کرج،خ مطهری،خ پیروزی،جنب بلوار مولانا
آسانسور هیدرولیک در انواع مختلف و نمونه های متفاوت وجود دارد که باعث می شود کاربرد آن ها نیز تغییر کند. در هر مکانی، از یکی از انواع آسانسورهای هیدرولیک استفاده می شود. آسانسور هیدرولیکی دونفره آسانسورهای هیدرولیک دو نفره مناسب برای منازل و ساختمان های دوبلکس می باشند و ابعاد بسیار کوچکی دارند.
آسانسورهیدرولیکی دونفره نیاز به فضای بسیار کمی خواهند داشت و از امنیت بالایی برخوردارند. این نوع از آسانسورها برای رستوران هایی که بیشتر از دو طبقه هستند کاربرد دارد و به وسیله آن ها غذا و بار در بین طبقات جابجا میشود.
آسانسور هیدرولیک مغازه یکی از کاربردی ترین انواع آسانسور، آسانسورهای هیدرولیک مغازه هستند که برای جابجایی افراد از آن ها استفاده میشود.
آسانسور هیدرولیک ویلچر بر این نوع از آسانسورها، مناسب برای افرادی هستند که توانایی حرکت ندارند و از ویلچر استفاده میکنند. استفاده از ویلچر در هر مکانی امکان پذیر نیست به همین دلیل بسیاری از این افراد برای جابجایی در بین طبقات از آسانسور ویلچر بر استفاده میکنند.
اسانسور هیدرولیک معمولا از جهات مختلف با آسانسورهای کششی مقایسه میشوند و مزایا و معایب آنها با هم مقایسه میشود.
- آسانسور هیدرولیک قابلیت نصب شیشه در سه وجه کابین آسانسور را دارند و برای مراکز تجاری و اداری، ساختمانهای قدیمی و ... را دارند.
- از آنجایی که در اسانسور هیدرولیک در حرکت رو به پایین از نیروی جاذبه به جای کارکرد موتور استفاده میشود، مصرف انرژی بسیار کاهش مییابد و آسانسور با سرعت بالایی به سمت پایین حرکت میکند.
از سوی دیگر در هنگام قطع برق، در صورت رفتن به سمت پایین میتوان از آسانسور تا طبقه همکف استفاده کرد.
- آسانسور هیدرولیک بهترین و مؤثرترین وسیله برای حمل بارهای سنگین است، این نوع آسانسور توان و نیروی بالا برنده قوی و راندمان مکانیکی کم هزینه دارد.
-برای ساختمان های تجاری و مسکونی ساخته شده است.
- از آنجاییکه در این نوع آسانسور از تجهیزاتی مانند وزنه استفاده نشده است، در صورت بروز حوادثی مانند زلزله این وسیله ایمنی بالایی داشته و جان مسافران آن در امان است.
- عدم نیاز به حفر چاه آسانسور در این آسانسورها، آنها را مناسب برای اجرا در ساختمانهای قدیمی و تاریخی مانند موزهها و ... کرده است زیرا این آسانسور سازهای خود ایستا است.
- عدم نیاز به اتاق آسانسور در پشت بام و امکان افزایش یک طبقه به آسانسور (پشت بام) مناسب برای ساختمانهایی که روف گاردن دارند.
- عدم نیاز به فضای زیاد برای کابین، از مزایای بسیار خوب برای ساختمانهای با فضای مشاع کم است.
- صدای حرکت این آسانسور بسیار کم است و مزاحمتی برای واحدهای مجاور کابین آسانسور ایجاد نمیکند؛ که به دلیل خاموش بودن موتور آسانسور در حرکت رو به پایین است. همچنین خرابی و نیاز به تعمیر در آسانسور هیدرولیک پایین است.
- از آنجاییکه آسانسورهای هیدرولیک با نیروی فشار روغن کار میکنند و تجهیزات فلزی آن با روغن پوشانده شدهاند، در مکانهای مرطوب مانند مناطق شمالی و جنوبی کشورمان استفاده از آنها بسیار ایده آل است.
- به دلیل نبود موتورخانه در آسانسور هیدرولیک، برای نجات افراد درون آسانسور، نیاز به رفتن به بالاترین طبقه نیست و سرعت عمل بیشتری وجود دارد.
- به دلیل اینکه رابط بین جک و پاور یونیت تنها یک شلنگ پلاستیکی است، میتوان موتور را در پایینترین طبقه و در جایی که به اصطلاح پرتی ساختمان محسوب میشود، جایگذاری کرد. به یاد داشته باشید که به ازای هر ۱۰ متر شلنگ، ۱ بار افت فشار خواهید داشت بنابراین دقت کنید که موتور را به لحاظ قدرت درست انتخاب کنید.
امروزه با پیشرفت هایی که در صنعت شیشه اتفاق افتاده است امکان استفاده از آن حتی در صنعت آسانسور نیز فراهم شده است.آسانسور پاناراما آسانسورهایی هستند که قسمتی از کابین آن ها شیشه ای بوده و معمولا در نمای ساختمان نصب میشود .به دلیل زیبایی قابل توجه آسانسور پاناروما مهندسین میتوانند به عنوان یکی از ارکان مهم در طراحی معماری از این نوی بالابرها استفاده کنند.آسانسورهای نمادار فقط وسیله ای برای حمل و نقل نیستند بلکه مفهومی از زیبایی شناسی و طراحی مدرن را برای ساختمان ها فراهم کرده است.
امروزه با پیشرفت هایی که در صنعت شیشه اتفاق افتاده است امکان استفاده از آن حتی در صنعت آسانسور نیز فراهم شده است. آسانسور شیشه ای هستند که قسمتی از کابین آن ها شیشه ای بوده و معمولا در نمای ساختمان یا در مرکز ساختمانی که دارای محوطه داخلی وسیع می باشد نصب میشود تا به محیط اطراف دید 360 درجه داشته باشیم.
-زیبایی، شفافیت و انتقال نور در محیط.
-ایجاد دید کامل به محیط اطراف.
-به علت استفاده از شیشه های لمینت این آسانسور ها کاملا محکم بوده و از استقامت بالایی برخوردار هستند.
-شست و شو و تمیز کردن آسان.
-امکان نصب به دو صورت هیدرولیک و کششی.
-امکان استفاده از انواع شیشه (لمینت) مانند رنگی، مات، طرح دار و…
آسانسور شیشه ای معمولا توسط دو سیستم هیدرولیک و کششی نصب میشوند. هر کدام از این سیستم ها مزایا و معایب خودشان را دارند و همواره هنگام نصب هر یک از این سیستم ها سعی بر این است که تجهیزات مکانیکی و برقی تا حد امکان قابل رویت نباشد.
در سیستم هیدرولیک به دلیل عدم نیاز به سیم بکسل و وزنه تجهیزات مکانیکی در معرض دید نیستند لذا زیبایی بیشتری نسبت به نوع کششی دارند اما عیب این سیستم ها این است که در ساختمان های با ارتفاع بلند قابل اجرا نیستند لذا در ساختمان های با ارتفاع بلند از سیستم کششی استفاده میشود که تجهیزات مکانیکی آسانسور تا حدی قابل رویت است . هرچند امروزه تا حد ممکن سعی بر این است که این تجهیزات کمتر در معرض دید قرار بگیرد.
به دلیل زیبایی قابل توجه آسانسور پاناروما مهندسین شرکت آراد صنعت کیان البرز میتوانند به عنوان یکی از ارکان مهم در طراحی معماری از این نوع بالابرها استفاده کنند. زیرا این آسانسورها فقط وسیله ای برای حمل و نقل نیستند بلکه مفهومی از زیبایی شناسی و طراحی مدرن را برای ساختمان ها فراهم کرده اند.
در آسانسور شیشه ای علاوه بر زیبایی این امکان فراهم شده شده است که افراد هنگام استفاده از آسانسور بتواند فضاهای مختلف ساختمان و اطراف آن را مشاهده کنند. به همین دلیل معمولا از آسانسورهای پاناروما در اماکن تجاری و مراکز خرید و هتل ها استفاده میشود.
جنس شیشه ای که در ساخت آسانسور پاناروما استفاده میشود از نوع لمینیت است که همان شیشه ای است که در شیشه جلوی ماشین نیز از آن استفاده میشود. شیشه های لمینت درواقع دو یا چند لایه شیشه سکوریت هستند که توسط یک لایه طلق pvb به یک دیگر متصل میشوند.
علت کاربرد این نوع شیشه در ساخت آسانسور پانوراما این است که این نوع شیشه در مقابل ضربه بسیار مقاوم است و به سختی می شکند. حتی اگر هم بشکند ریزش نمیکند و سر جای خود میماند بنابراین در اثر شکستن این نوع شیشه آسیبی به کسی وارد نمیشود. هم چنین از مزیت های دیگر این نوع شیشه این است که به راحتی قابل شست و شو است و در اثر سایش خط و خشی روی آن ایجاد نمیشود و هم چنین طول عمر آن مفید است و با گذشت زمان دچار فرسودگی و رنگ پریدگی نمیشود.
سیستم این نوع از بالابرها بر مبنای هیدرولیک می باشد. عاملی که باعث بالا برندگی و ایجاد نیرو در این نوع بالابرها می شود، توسط چرخه هیدرولیک تامین می شود.در بالابر هیدرولیکی معمولا یک مخزن روغن قرار دارد. چرخه روغن به این صورت عمل می کند که وقتی انرژی برق موجب روشن شدن پمپ می شود، روغن موجود در مخزن، پیستون ها را به حرکت در می آورد و در نتیجه موجب کار کردن بالابر خواهد شد.
در پایین آمدن بالابر هیدرولیکی، درست عکس عمل فوق انجام می شود. انرژی برق، موجب جمع کردن روغن ها در مخزن روغن می شود و این امر موجب برداشتن فشار از پشت پیستون ها شده و دستگاه رو به پایین حرکت می کند.
تفاوتی که آسانسور هیدرولیکی با یک بالابر هیدرولیکی ثابت دارد، شامل تجهیزات و امکانات آن است. آسانسور هیدرولیکی دارای یک کابین مجهز و در واقع کاملا شبیه به یک آسانسور کششی متعارف با همان امکانات و تجهیزات است که در آن از سیستم هیدرولیک استفاده شده است، با این تفاوت که دیگر نیازی به اتاقک مخصوص و یا حتی موتورخانه ندارد و دارای ایمنی بالاتری نیز است و می تواند ظرفیت بیشتری را نیز جابجا کند، در مقابل سرعت و ارتفاع جابجایی آن در مقایسه با یک آسانسور کششی، پایین تر است.
به طور کلی بالابرهای هیدرولیکی به دو نوع بالابر هیدرولیکی ثابت و بالابر هیدرولیکی متحرک تقسیم بندی می شوند.برای اطلاع از قیمت بالابر هیدرولیک میتونید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
بالابر هیدرولیکی ثابت شامل مجموعه هیدرولیک، سازه اصلی و سکو است. در یک بالابر هیدرولیکی ثابت، سازه اصلی معمولا روی دیوار قرار می گیرد. سکو به واسطه نیرویی که در سیستم هیدرولیکی ایجاد می شود، در راستای سازه اصلی، بالا و پایین می رود. ظرفیت حمل یک بالابر ثابت می تواند بین ۲۰۰ کیلوگرم تا ۲۰ تن باشد و ارتفاع جابجایی آن نیز تا ۲۰ متر خواهد بود. از انواع بالابر هیدرولیکی ثابت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بالابر ثابت باری: بالابر ثابت باری، ساده ترین نوع بالابر ثابت است و معمولا از ظرفیت حمل بار بالایی برخوردار است.
- بالابر خانگی: از بالابر خانگی برای حمل نفرات در طبقات یک ساختمان مسکونی کوچک استفاده می شود.
- بالابر فروشگاهی یا بالابر مغازه: از بالابر فروشگاهی یا مغازه برای حمل بار یا نفرات در ابعاد و ظرفیت های کوچک استفاده می شود.
- بالابر ثابت نفربر
بالابر هیدرولیکی متحرک، یک دستگاه صنعتی است که از آن برای جابجایی نفرات و ابزارآلات جهت کاربردهای صنعتی و تعمیراتی مورد استفاده قرار می گیرد. بالابرهای هیدرولیکی متحرک را می توان در سطوح منتقل کرد و به نقطه مورد نظر رساند. یک بالابر متحرک دارای چرخ های متحرک مجهز است که مستقیما به شاسی دستگاه متصل بوده و توسط آن ها روی زمین جابجا می شوند و می توان آن ها را توسط خودرو یدک جابجا کرد. البته برخی از انواع این بالابرها نیز به صورت خودکشش عمل کرده و مجهز به موتور دیزل یا باتری هستند.