• کرج،خ مطهری،خ پیروزی،جنب بلوار مولانا

  • info@aradsanatkian.com

    ایمیل درخواست ها

تماس با ما

09126940988|09353830859


نحوی کارکرد آسانسورهای هیدرولیک

آسانسور هیدرولیکی و نحوی کارکرد آن⭐️قیمت آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیک قابلیت نصب شیشه در سه وجه کابین آسانسور را دارند و برای مراکز تجاری و اداری، ساختمان‌های قدیمی و ... را دارند. از آنجایی ‌که در آسانسور هیدرولیکی در حرکت رو به پایین از نیروی جاذبه به جای کارکرد موتور استفاده می‌شود، مصرف انرژی بسیار کاهش می‌یابد و آسانسور با سرعت بالایی به سمت پایین حرکت می‌کند. از سوی دیگر در هنگام قطع برق، در صورت رفتن به سمت پایین می‌توان از آسانسور تا طبقه همکف استفاده کرد.

آسانسور هیدرولیکی بهترین و مؤثرترین وسیله برای حمل بارهای سنگین است، این نوع آسانسور توان و نیروی بالا برنده قوی و راندمان مکانیکی کم هزینه دارد. برای ساختمانهای تجاری و مسکونی ​​ساخته شده است.

ایمنی آسانسور هیدرولیکی در مقابل زلزله

از آنجایی‌که در این نوع آسانسور از تجهیزاتی مانند وزنه استفاده نشده است، در صورت بروز حوادثی مانند زلزله این وسیله ایمنی بالایی داشته و جان مسافران آن در امان است. عدم نیاز به حفر چاه آسانسور در این آسانسورها، آن‌ها را مناسب برای اجرا در ساختمان‌های قدیمی و تاریخی مانند موزه‌ها و ... کرده است زیرا این آسانسور سازه‌ای خود ایستا است.عدم نیاز به اتاق آسانسور در پشت بام و امکان افزایش یک طبقه به آسانسور (پشت بام) مناسب برای ساختمان‌هایی که روف گاردن دارند.

عدم نیاز به فضای زیاد برای کابین، از مزایای بسیار خوب برای ساختمان‌های با فضای مشاع کم است. صدای حرکت این آسانسور بسیار کم است و مزاحمتی برای واحدهای مجاور کابین آسانسور ایجاد نمی‌کند؛ که به دلیل خاموش بودن موتور آسانسور در حرکت رو به پایین است. همچنین خرابی و نیاز به تعمیر در آسانسور هیدرولیکی پایین است.

موارد استفاده از آسانسور هیدرولیکی

از آنجایی‌که آسانسورهای هیدرولیکی با نیروی فشار روغن کار می‌کنند و تجهیزات فلزی آن با روغن پوشانده شده‌اند، در مکان‌های مرطوب مانند مناطق شمالی و جنوبی کشورمان استفاده از آن‌ها بسیار ایده آل است.به دلیل نبود موتورخانه در آسانسور هیدرولیک، برای نجات افراد درون آسانسور، نیاز به رفتن به بالاترین طبقه نیست و سرعت عمل بیشتری وجود دارد.

به دلیل اینکه رابط بین جک و پاور یونیت تنها یک شلنگ پلاستیکی است، می‌توان موتور را در پایین‌ترین طبقه و در جایی که به اصطلاح پرتی ساختمان محسوب می‌شود، جایگذاری کرد. به یاد داشته باشید که به ازای هر ۱۰ متر شلنگ، ۱ بار افت فشار خواهید داشت بنابراین دقت کنید که موتور را به لحاظ قدرت درست انتخاب کنید.برای اطلاع از دقیق قیمت آسانسور هیدرولیکی میتونید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مزایای آسانسور هیدرولیک

- کاهش خطر سقوط کابین به دلیل استفاده از جک و افزایش ایمنی

- برخورداری از حرکت یکنواخت و بدون صدا

- هم تراز شدن کابین در طبقات و توقف ملایم تر

- حرکت رو به پایین کابین با کمک موتور خاموش و نیروی ثقل

- طول عمر زیاد قطعات و استهلاک کم به دلیل کاهش قطعات متحرک

- افزایش ایمنی برای نصب آسانسور هیدرولیکی و سرویس به وسیله حذف یا کاهش قطعات دوار

- افزایش ایمنی وپیشگیری از خط برق گرفتگی به وسیله قرار دادن الکتروموتور غوطه ور در مخزن پاوریونیت

- کاهش گرمای محیط موتورخانه از طریق خنک شدن الکتروموتور توسط روغن

معایب آسانسور هیدرولیکی 

- قدرت مورد نیاز برای موتور آسانسور هیدرولیکی بیشتر از آسانسورهای کششی است. بنابراین برای انتقال برق به موتورخانه باید از کابل‌های برقی که متناسب با قدرت موتور است، استفاده شود. این امر مانع افت ولتاژ برق می‌شود.

- انرژی پتانسیل آسانسورهای هیدرولیکی در هنگام پایین آمدن تبدیل به انرژی جنبشی شده و بخشی از آن به حرارت تبدیل می‌شود که این امر درجه حرارت روغن را بالا می‌برد.

- هزینه نصب و نگهداری، یکی از مسائل قابل توجه در اغلب سیستم‌های هیدرولیکی است. در سیستم جک مدفون که نیازمند حفر چاله‌های عمیق است، سوراخ کردن زمین برای نصب آسانسور، احتمال خطر برخورد با موانع زیر زمینی را در پی دارد و هزینه‌های جانبی بر عهده خریدار می‌گذارد.

- به دلیل آنکه در آسانسور هیدرولیکی از جک استفاده می‌شود، محدودیت در ارتفاع وجود دارد. مقدار این محدودیت در جک‌های مستقیم ۲۲ متر و محدودیت ارتفاع مفید برای جک‌های غیرمستقیم به ۲۸ متر می‌رسد.

- حداکثر سرعت در آسانسورهای هیدرولیک ۱ متر است و این در حالی است که به تازگی شرکت میتسوبیشی در آسانسور کششی به سرعت ۲۴ متر بر ثانیه هم رسیده است و پس از آن شرکت کانه با ۱۷ متر بر ثانیه توانسته‌اند به پیشرفت‌های چشمگیری برسند.

- امکان ایجاد چاله آسانسور جهت نصب جک مستقیم از زیر، که اگر این امکان فراهم نباشد، نصاب به زحمت می‌افتد و باید طی مراحل سخت‌تر و طولانی‌تری آسانسور هیدرولیکی را راه اندازی کند.

نحوه کلی کار آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیک از روش کار بسیار جالبی برخوردار می باشد که در این تجهیزات به جای استفاده از پمپ فشار روغن، از موتورهای الکتریکی استفاده می شود. این مدل از آسانسورها به دلیل داشتن سیستم جک هیدرولیکی و کادر وزنه، به موتورهای بسیار قدرتمندی نیاز دارد که بتواند انرژی مورد نیاز خود را تامین کند.

آسانسور هیدرولیک مانند هر بالابر دیگر، چندین نحوه برای استفاده دارد. نحوه کار آسانسور هیدرولیک به این صورت است که موتور در پاورپوینت بالابر بچرخد، تا دستگاه تلمبه، بتواند روغن را از مخزن به سیلندر پمپاژ نماید و گنجایش سیلندر مالامال شود.
تا روغن با فشاری که در آن زیاد می‌گردد، کابین و پیستون به طرف بالا، جا به جا شود و زمانی که بالابر به طبقه مورد نیاز رسد، سیستم مرکزی که در‌این بالابر در نظر گرفته شده می باشد.

به موتور آسانسور هیدرولیک برای قطع کردن روغن، سیگنالی فرستاده و آنگاه کابینت بالابر در طبقه می ‌ایستد.
برای پایین آمدن بالابر نیز  به همین پروسه پیش می ‌رود و هنگامی که کابین پایین می‌ آید، سیستم مرکزی آن، به روزنه سیگنال داده و آن گاه حرکت آروم تر صورت گرفته و با سنگینی کابین، پیستون به سیلندر فشار داده و روغن از روزنه به مخزن باز گردیده و مکانیسم مرکزی فرمان بسته کردن را به روزنه داده و کابین می‌ ایستد.

موتور و پمپ هيدروليک

وظیفه موتور الکتریکی، به تکان درآوردن پمپ روغن هيدروليك مي باشد. تعیین پمپ و هیدروموتور الکتريکي و بصورت كلي پاوريونيت به عامل های زیادی بستگی داشته که بعضی از آن ها عبارتند از :

ظرفيت آسانسور
تراول آسانسور
سرعت مناسب
تعداد و قطر سيلندر هيدروليک
سيستم تعليق و اتصال جک به آسانسور
برق مورد نياز پاوريونيت بر حسب ظرفيت و ساير عامل ها، تک فاز و يا سه فاز مي باشد.

اجزای آسانسور هیدرولیکی

آسانسورهای هیدرولیکی دارای انواع مختلفی هستند که معمولا قطعات ثابتی در بین آن ها مشترک است که عبارتند از:

تانک: تانک یکی از قطعات مهم آسانسور است که از اجزایی مانند پمپ، دریجه و مخزن تشکیل شده است. هر کدام از این قطعات در عملکرد صحیح دستگاه موثرند.

جک: جک موجب میشود که انتقال روغن به قطعه ای به نام پیستون به خوبی انجام شود.

پیستون: پیستون قطعه ای است که بر اثر فشار سیلندر به آن موجب حرکت آسانسور خواهد شد.

کنترل کننده: همانطور که از نام این قطعه پیداست کنترل کننده سرعت آسانسور است. این قطعه در کنار تانک قرار گرفته است.

آراد صنعت کیان البرز تولید کننده انواع مدل آسانسور هیدرولیک،آسانسور شیشه ای،بالابر هیدرولیک  و پله برقی با بهترین متریال در سراسر کشور می باشد.